Ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων χωρίς χάπι*

Voltarol Forte

Η δραστική ουσία στο Voltarol Forte Gel μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις έχοντας διπλάσια συγκέντρωση σε σύγκριση με το Voltarol Emulgel. Η δικλοφαινάκη διεισδύει βαθιά μέσα στο δέρμα και προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο για έως και 12 ώρες.

Το Voltarol Forte είναι διαθέσιμο σε σωληνάριο 100g.

 

*Η φράση "χωρίς χάπι" αναφέρεται στην τοπική χρήση του προϊόντος σε σχέση με συστημικές αγωγές.

Πώς και

πότε

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 • Είναι το Voltarol Forte κατάλληλο για μένα;

  Το Voltarol Forte είναι το πλέον κατάλληλο για άτομα που εμφανίζουν πόνο και φλεγμονή στις αρθρώσεις που διαρκεί όλη την ημέρα. Το Voltarol Forte παρέχει όλη την ημέρα ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή των αρθρώσεων και των μυών. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, τότε η διπλή δύναμη του Voltarol Forte μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε πίσω τον έλεγχο της ζωής σας . Το Voltarol Forte μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 14 ημέρες για τραυματισμούς μαλακών μορίων ή ρευματισμούς μαλακών μορίων, εκτός εάν το συνιστάται διαφορετικά από γιατρό. Για ενήλικες και εφήβους ηλικίας 14 ετών και άνω.

 • Η ανακούφιση με το Voltarol Forte διαρκεί όλη την ημέρα;

  Το Voltarol Forte απαιτεί μόνο δύο εφαρμογές την ημέρα, περίπου 12 ώρες μεταξύ τους (πρωί και βράδυ), για να παρέχει έως και 12 ώρες ανακούφιση.

 • Τι διαφορετικό έχει το Voltarol Forte;

  Το Voltarol Forte παρέχει ανακούφιση έως και 12 ώρες, στοχεύοντας στην πηγή του πόνου και της φλεγμονής. Με την εφαρμογή της γέλης δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ), η δικλοφαινάκη συσσωρεύεται στο δέρμα και λειτουργεί ως δεξαμενή από όπου υπάρχει παρατεταμένη απελευθέρωση φαρμάκου στον υποκείμενο ιστό (όταν εφαρμόζεται τακτικά σύμφωνα με τις οδηγίες). Η τεχνολογία Emulgel που χρησιμοποιείται στο Voltarol Forte βοηθά τη δραστική ουσία δικλοφαινάκη να διεισδύσει βαθιά μέσα στο δέρμα και να φτάσει στο σημείο του πόνου.

 • Πότε ΔΕΝ θα πρέπει να χρησιμοποιώ το Voltarol Forte;

  Μην χρησιμοποιείται το Voltarol Forte:

  • Εάν έχετε γνωστή υπερευαισθησία στη δικλοφαινάκη ή σε κάποιο από τα έκδοχα. (Για την πλήρη λίστα των εκδόχων, βλ. Φύλλο οδηγιών Χρήσης, μέρος 6.1)
  • Έαν έχετε κρίσεις άσθματος, κνίδωσης ή οξείας ρινίτιδας που εκλύονται από το ακετυλοσαλικυλικό οξύ ή άλλα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ).
  • Εάν είστε στο το τελευταίο τρίμηνο κυήσεως (Βλ. Φύλλο οδηγιών Χρήσης, μέρος 4.6: Κύηση και Γαλουχία)
  • Αντενδείκνυται η χρήση σε παιδιά και εφήβους ηλικίας μικρότερης των 14 ετών.

  Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη υγειονομική κατάσταση ή παίρνετε οποιαδήποτε άλλα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των ΜΣΑΦ, ρωτήστε πάντα τον φαρμακοποιό ή τον γιατρό σας εάν το Voltaren Forte είναι κατάλληλο για εσάς. Επιπλέον, προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Voltaren Forte, διαβάστε προσεκτικά το φυλλάδιο οδηγιών του προϊόντος που περιλαμβάνεται στη συσκευασία για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του.

  To Voltarol Forte πρέπει να εφαρμόζεται μόνο σε υγιείς και άθικτες επιφάνειες δέρματος (χωρίς ανοικτές πληγές ή τραύματα). Δεν επιτρέπεται να έλθει σ’ επαφή με τα μάτια ή με τις μεμβράνες των βλεννογόνων. Δεν πρέπει να λαμβάνεται από το στόμα.

  To Voltarol Forte μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ελαστικούς επιδέσμους ή άλλα μέσα περίδεσης, όχι όμως κάτω από αεροστεγείς επιδέσμους. 

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντενδείξεις της χρήσης του Voltarol Forte, διαβαστε προσεκτικά το Φύλλο Οδηγιών χρήσης ή παρακαλώ απευθυνθείτε στον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

   

Μάθετε περισσότερα

Τι είναι η φλεγμονή;

Μάθετε για τις διαδικασίες που προκαλούν φλεγμονή, γιατί προξενούνται φλεγμονές και πώς μας κάνουν να νιώθουμε…

read more

Πόνοι & θεραπείες

Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο είδος πόνου…

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς λειτουργεί το Voltarol;

Μάθετε πώς λειτουργεί το Voltarol, ανακουφίζοντας τον πόνο, μειώνοντας τη φλεγμονή και επιταχύνοντας την ανάρρωση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ